ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΜΜΩΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ

Η Attica Group είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Σιδηροδρόμων (UIC), του Κοινού Διεθνούς Τιμολογίου για τη Σιδηροδρομική Μεταφορά Επιβατών (NRT) και της Διεθνούς Επιτροπής Σιδηροδρομικών Μεταφορών (CIT), για τη θαλάσσια μεταφορά σιδηροδρομικών επιβατών (δηλαδή επιβατών κατόχων διεθνών τίτλων σιδηροδρομικής μεταφοράς) μεταξύ Ελλάδας – Ιταλίας και Ιταλίας – Ελλάδας (από/προς τα λιμάνια της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας, της Κέρκυρας, του Μπάρι της Ανκόνα και της Βενετίας) υπό το νομικό καθεστώς της διεθνούς σιδηροδρομικής μεταφοράς της Διακρατικής Σύμβασης (COTIF) και ειδικότερα των ενιαίων νομικών κανόνων για τη μεταφορά επιβατών (CIV).

Συμμετέχει ως πλήρες μέλος στις ακόλουθες σιδηροδρομικές προσφορές (τιμολογιακά προϊόντα): Interrail, Eurail, Balkan Flexipass, RIT, Rail Plus, Greek Flexipass, Greek Flexipass (Rail N' Fly), Vergina Flexipass, DB Autozug και στα Διοικητικά Εισιτήρια FIP

Το Eurail/Interrail Greek Islands Pass προσφέρει δωρεάν ταξίδια 6 ημερών (ισχύει στις γραμμές Αδριατικής και στις γραμμές εσωτερικού) ή 4 ημερών (ισχύει στις γραμμές εσωτερικού μόνον).
Για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσετε το Interrail ή το Eurail Greek Islands Pass, παρακαλείσθε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: https://www.interrail.eu/en/interrail-passes/one-country-pass/greece-passes/greek-islands, https://www.eurail.com/en/eurail-passes/one-country-pass/greek-islands

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων Interrail Global, Eurail Global και οι κάτοχοι Balkan Flexipass ταξιδεύουν με τα πλοία της Superfast Ferries, της Blue Star Ferries και της Hellenic Seaways δωρεάν, πληρώνοντας μόνο λιμενικά τέλη, διαφορές αναβάθμισης θέσης, επίναυλο καυσίμου (αν ισχύει) και επιπλέον χρέωση €25 για την Υψηλή Περίοδο (Ιούλιος και Αύγουστος) και €15 για τη Μεσαία Περίοδο (Ιούνιος και Σεπτέμβριος).

Οι κάτοχοι των παραπάνω Interrail/Eurail 1ης θέσης ταξιδεύουν δωρεάν σε καθίσματα αεροπορικού τύπου ή σε κοιτώνες (όπου υπάρχουν). Οι κάτοχοι των παραπάνω Eurail/Interrail 2ης θέσης ταξιδεύουν δωρεάν στο κατάστρωμα και τους κοινόχρηστους χώρους του πλοίου.

Οι κάτοχοι Interrail/Eurail Greek Islands Pass 1ης θέσης ταξιδεύουν δωρεάν σε κρεβάτι 4κλινης εσωτερικής καμπίνας και οι κάτοχοι Interrail/Eurail Greek Islands Pass 2ης θέσης ταξιδεύουν δωρεάν σε καθίσματα αεροπορικού τύπου ή κοιτώνες (όπου υπάρχουν).

Ο επίναυλος καυσίμου (αν ισχύει), τα λιμενικά τέλη και οι επιπλέον χρεώσεις Υψηλής και Μεσαίας Περιόδου δεν ισχύουν για τους κατόχους Eurail/Interrail Greek Islands Pass.

Oι επιβάτες Eurail-Interrail θα πρέπει να σημειώνουν στο «ειδικό κουτάκι» του πάσου τους την ημερομηνία αναχώρησής τους με το πλοίου. Αν οι επιβάτες ταξιδεύουν με πλοίο κατά τη διάρκεια της νύχτας, δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσουν και δεύτερη μέρα, εκτός αν πρόκειται να ταξιδέψουν και πάλι με πλοίο.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων Eurail Greece Pass, Eurail Italy Pass, Interrail Greece Pass, Interrail Italy Pass, ταξιδεύουν με έκπτωση 30% στις τιμές καταλόγου, πληρώνοντας μόνο λιμενικά τέλη και επίναυλο καυσίμου (αν ισχύει).

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων Greek Flexipass, Greek Flexipass (Rail N' Fly) και Vergina Flexipass ταξιδεύουν με έκπτωση 30% στις τιμές καταλόγου, πληρώνοντας μόνο λιμενικά τέλη και επίναυλο καυσίμου (αν ισχύει).

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων RIT ταξιδεύουν με έκπτωση 30% και οι κάτοχοι των εισιτηρίων RAIL PLUS ταξιδεύουν με έκπτωση 15% στις τιμές καταλόγου, πληρώνοντας μόνο λιμενικά τέλη και επίναυλο καυσίμου (αν ισχύει).

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων DB Autozug, ταξιδεύουν με έκπτωση 10% στις τιμές καταλόγου, πληρώνοντας μόνο λιμενικά τέλη και επίναυλο καυσίμου (αν ισχύει). Η έκπτωση 10% ισχύει για άτομα και για 1 ΙΧ ανά κράτηση.

Πιθανές αλλαγές αναβάθμισης θέσης (upgrades) πραγματοποιούνται στα Λιμενικά Γραφεία της εταιρίας ή στο Λογιστήριο του πλοίου, μετά την επιβίβαση (φυσικά υπό την προϋπόθεση ύπαρξης διαθεσιμότητας).

Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ANEK LINES.


ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΕΣΗΣ (UPGRADES) ΑΠΟ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΕΩΣ 31Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
(Ισχύει για τους κατόχους Eurail/Interrail Global, Eurail/Interrail Greek Islands Pass και Balkan Flexipass)

  (€)Όλες οι τιμές είναι σε ευρώ
Δρομολόγιο : Ανκόνα-Πάτρα/Ηγουμενίτσα και αντιστρόφως
  Τύπος καμπίνας Τιμές
  2κλινη εσωτερική/εξωτερική καμπίνα με ντους και WC 109,00
  3κλινη εσωτερική/εξωτερική καμπίνα με ντους και WC 88,00
  4κλινη εσωτερική/εξωτερική καμπίνα με ντους και WC 66,00
  Κοιτώνες με κοινό ντους & WC 38,00
  Καθίσματα αεροπορικού τύπου 19,00
Δρομολόγιο : Μπάρι-Πάτρα/Ηγουμενίτσα και αντιστρόφως
  2κλινη εσωτερική/εξωτερική καμπίνα με ντους και WC 92,00
  3κλινη εσωτερική/εξωτερική καμπίνα με ντους και WC 72,00
  4κλινη εσωτερική/εξωτερική καμπίνα με ντους και WC 52.00
  Καθίσματα αεροπορικού τύπου 18.00
Δρομολόγιο : Βενετία-Πάτρα/Ηγουμενίτσα και αντιστρόφως
  2κλινη εσωτερική/εξωτερική καμπίνα με ντους και WC 109,00
  3κλινη εσωτερική/εξωτερική καμπίνα με ντους και WC 88,00
  4κλινη εσωτερική/εξωτερική καμπίνα με ντους και WC 66.00
  Κοιτώνες με κοινό ντους & WC 38.00
  Καθίσματα αεροπορικού τύπου 19.00
  • Οι παραπάνω τιμές αναφέρονται κατά άτομο/κατά διαδρομή (και όχι κατά καμπίνα.
  • Επισημαίνεται ότι κοιτώνες υπάρχουν μόνο στο πλοίο SUPERFAST XI.


Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ANEK LINES.
Αν βρίσκεστε στην Ελλάδα μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιον από τους παραπάνω σιδηροδρομικούς τίτλους μεταφοράς στους σταθμούς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στα γραφεία ταξιδίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και στα συμβεβλημένα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρακτορεία. Επίσης, ο τηλεφωνικός αριθμός 14511 ή η ηλεκτρονική διεύθυνση www.trainose.gr παρέχουν υπηρεσίες πληροφόρησης και εξυπηρέτησης πελατών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αν βρίσκεστε στο εξωτερικό, μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιον από τους παραπάνω σιδηροδρομικούς τίτλους μεταφοράς από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και τα συνεργαζόμενα πρακτορεία της χώρας αφετηρίας του σιδηροδρομικού ταξιδιού σας ή μπορείτε να επισκεφθείτε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.interrail.eu, www.eurail.com,

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ E-MAIL:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΕ ΤΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ E-MAILS:
Πάτρα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΑνκόναΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μπάρι: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,
Βενετία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ηγουμενίτσα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κέρκυρα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

H ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ON LINE ΕΔΩ
Στις κρατήσεις on line επιλέξτε «ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ» (one-way trips) και τον τύπο του εισιτηρίου σας στο «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ» (DISCOUNT).
Την ημέρα του ταξιδιού σας, στο λιμάνι, παρακαλείσθε να περάσετε από το σημείο check-in, 3 ώρες πριν και να παρουσιάσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο, το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας (εφόσον φέρει λατινικούς χαρακτήρες γραμμάτων).

Αν είστε κάτοχος εισιτηρίου Greek Islands Pass, επιλέξτε «ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ» (one-way trips) και τον τύπο του εισιτηρίου σας από το πεδίο «ΠΡΟΣΦΟΡΑ».

Σε περίπτωση λάθους στην online κράτηση, ο λιμενικός πράκτορας θα σας χρεώσει τη διαφορά (σε ευρώ).

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
Οι κάτοχοι σιδηροδρομικών τίτλων (καρτών ή εισιτηρίων) ΕURAIL, INTERRAIL, BALKAN FLEXIPASS, Greek Flexipass, Greek Flexipass (Rail N' Fly), Vergina Flexipass, ταξιδεύουν στα δρομολόγια εσωτερικού της Blue Star Ferries/Superfast Ferries με έκπτωση 30% επί των τιμών του ναυλολογίου (καταλόγου) στην Οικονομική Θέση. Δεν ισχύει έκπτωση για πιθανή αναβάθμιση σε καμπίνα. Βασική προϋπόθεση για τους κατόχους EURAIL, INTERRAIL, είναι ο επιβάτης να έχει ήδη πραγματοποιήσει ταξίδι σε κάποιο από τα δρομολόγια εξωτερικού της Superfast Ferries ή της ANEK Lines.

Οι κάτοχοι Eurail/Interrail Greek Islands Pass ταξιδεύουν δωρεάν με το πάσο 4 ημερών στους προορισμούς (νησιά) της επιλογής τους, στην Οικονομική Θέση και δικαιούνται 30% έκπτωση για αναβάθμιση θέσης σε καμπίνα (εκτός Lux). Επίσης, δικαιούνται 30% έκπτωση για κάθε επιπλέον ταξίδι (πέραν των 4 ημερών και εντός της ισχύος του πάσου τους. Οι κάτοχοι Eurail/Interrail Greek Islands Pass δεν είναι απαραίτητο να έχουν ήδη πραγματοποιήσει ταξίδι σε κάποιο από τα δρομολόγια εξωτερικού της εταιρίας.

Τα δρομολόγια Πειραιάς-Κρήτη εξυπηρετούνται σε συνεργασία με την ANEK LINES.

Η Attica Group εύχεται σε όλους τους επιβάτες της ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, με τα σύγχρονα, ασφαλή και ταχύτατα πλοία της SUPERFAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES, προσφέροντας υψηλού ποιοτικού επιπέδου υπηρεσίες και πλήρη ασφάλεια, κάτω από τη συνεχή φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού της.

Για τα μέλη FIP κάντε κλικ εδώ !

  

Τα δρομολόγια εξυπηρετούνται σε συνεργασία με την ANEK Lines

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 2021
Ανκόνα

Εφαρμόζεται επιβάρυνση καυσίμων €12 ανά επιβάτη, ανά διαδρομή (εξαιρούνται τα παιδιά έως 4 ετών σε όλες τις κατηγορίες διαμονής) και €13 ανά όχημα ανά διαδρομή (εξαιρούνται οι μοτοσυκλέτες) - δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες τιμές. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα προσαρμογής του επίναυλου καυσίμων όταν κριθεί αναγκαίο.

Μπάρι
Εφαρμόζεται επιβάρυνση καυσίμων €2 ανά επιβάτη, ανά διαδρομή (εξαιρούνται τα παιδιά έως 4 ετών σε όλες τις κατηγορίες διαμονής) και €3 ανά όχημα ανά διαδρομή (εξαιρούνται οι μοτοσυκλέτες) - δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες τιμές. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα προσαρμογής του επίναυλου καυσίμων όταν κριθεί αναγκαίο.

Βενετία
Εφαρμόζεται επιβάρυνση καυσίμων €9 ανά επιβάτη, ανά διαδρομή (εξαιρούνται τα παιδιά έως 4 ετών σε όλες τις κατηγορίες διαμονής) και €13 ανά όχημα ανά διαδρομή (εξαιρούνται οι μοτοσυκλέτες) - δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες τιμές. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα προσαρμογής του επίναυλου καυσίμων όταν κριθεί αναγκαίο.