Η TRENITALIA προσφέρει 20% έκπτωση στις θέσεις Standard and Economy και 30% έκπτωση στις θέσεις Business & First Class σε όλους τους επιβάτες της Superfast Ferries που ταξιδεύον από / προς τα ιταλικά λιμάνια, και επιθυμούν να ταξιδέψουν με τα τρένα υψηλής ταχύτητας Frecciarossa / Frecciargento / Frecciabianca από τα Νότια προς τα Βόρεια της Ιταλίας. Οι εκπτώσεις αυτές ισχύουν επίσης στα τρένα Cityday (Intercity Trains) και Citinight (Intercity νυχτερινό - μόνο σε θέσεις, όχι κουκέτες).

Η SUPERFAST FERRIES προσφέρει 20% έκπτωση σε όλους τους επιβάτες της TRENITALIA που φτάνουν με τρένο στα ιταλικά λιμάνια της Ανκόνα του Μπάρι και της Βενετίας και επιθυμούν να ταξιδέψουν με τα πλοία της με προορισμό την Ελλάδα (Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Πάτρα). Σε περίπτωση ταξιδιού μετ’ επιστροφής η έκπτωση της επιστροφής είναι 30%. (π.χ. 20% έκπτωση για τη μετάβαση και 30% έκπτωση για το ταξίδι της επιστροφής).

Όροι SUPERFAST FERRIES:
  • Η έκπτωση ισχύει στις τιμές για μεμονωμένους επιβάτες (όλοι οι τύποι διαμονής) στις γραμμές της Ανκόνα, του Μπάρι και της Βενετίας.
  • Η έκπτωση δεν συναθροίζεται με καμία άλλη έκπτωση ή προσφορά που συμπεριλαμβάνεται στη μπροσούρα ή στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας.
  • Η έκπτωση επιστροφής ισχύει (Code RTI)
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για τη παροχή της έκπτωσης είναι η επίδειξη ισχύοντος εισιτηρίου TRENITALIA το οποίο πρέπει να επιδεικνύεται κατά τη διάρκεια της κράτησης-έκδοσης καθώς και της επιβίβασης (check-in).
  • Η έκπτωση δεν ισχύει σε ΙΧ οχήματα.
  • Το εισιτήριο της TRENITALIA πρέπει να έχει ήδη εκδοθεί και να περιλαμβάνει έναν ισχύοντα προορισμό (λιμάνια Βενετίας, Ανκόνα ή Μπάρι).
  • Τα εισιτήρια TRENITALIA και SUPERFAST FERRIES πρέπει να εκδίδονται την ίδια ημέρα ταξιδιού ή με μία μέρα διαφορά.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εκπτωτικού εισιτηρίου TRENITALIA είναι η επίδειξη ισχύοντος εισιτηρίου της Superfast Ferries.

Τα δρομολόγια εξυπηρετούνται σε συνεργασία με την ANEK Lines
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Ανκόνα
Eφαρμόζεται επιβάρυνση καυσίμων €10.00 ανά διαδρομή, ανά επιβάτη (εκτός παιδιών έως 4 ετών) και ανά όχημα. H επιβάρυνση καυσίμου μπορεί να προσαρμοστεί, όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Μπάρι
Εφαρμόζεται επιβάρυνση καυσίμων €7.00 ανά διαδρομή, ανά επιβάτη (εκτός παιδιών έως 4 ετών) και ανά όχημα. Η επιβάρυνση καυσίμου μπορεί να προσαρμοστεί, όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Βενετία
Εφαρμόζεται επιβάρυνση καυσίμων €17.00 ανά διαδρομή, ανά επιβάτη (εκτός παιδιών έως 4 ετών) και ανά όχημα. Η επιβάρυνση καυσίμου μπορεί να προσαρμοστεί, όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.