Περίοδος κρατήσεων: Από 20 Δεκεμβρίου 2018 έως 31 Ιανουαρίου 2019

Ισχύει για ταξίδια: Από 01 Απριλίου 2019 έως 31 Δεκεμβρίου 2019

Επιβεβαίωση & έκδοση εισιτηρίων: Έως και 31 Ιανουαρίου 2019

Όροι:
Έκπτωση 30% για ταξίδι απλής μετάβασης ή ταξίδι μετ’ επιστροφής που πραγματοποιείται τη χαμηλή και τη μεσαία περίοδο σε όλες τις γραμμές Αδριατικής (Ανκόνα, Μπάρι & Βενετία).
Δεν ισχύει για κρατήσεις απλής μετάβασης την υψηλή περίοδο ή για κρατήσεις μετ’ επιστροφής στις οποίες έστω το ένα σκέλος πραγματοποιείται την υψηλή περίοδο.
Iσχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών και στις παρακάτω κατηγορίες ναύλων οχημάτων:
• Οχήματα έως 6μ μήκος & έως 2μ ύψος
• Αυτοκίνητα με μπαγκαζιέρα οροφής πάνω από 2μ ύψος
• Ρυμούλκες έως 2,50μ μήκος & 2μ ύψος
• Μοτοσικλέτες
Δεν ισχύει στις κρατήσεις που περιλαμβάνουν τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων καθώς και στις κρατήσεις «Camping on board».
Εκδοθέντα εισιτήρια με την έκπτωση New Year δεν μπορούν να ακυρωθούν και οι ναύλοι δεν επιστρέφονται. Η έκπτωση διατηρείται σε περιπτώσεις αλλαγών που θα πραγματοποιηθούν έως 31 Ιανουαρίου 2019. Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας ταξιδιού ή μετατροπής των εισιτηρίων σε ανοιχτής ημερομηνίας καθώς και σε περίπτωση αλλαγής δρομολογίου μετά τις 31 Ιανουαρίου 2019, θα πρέπει να καταβληθεί η διαφορά τιμής μεταξύ της προσφοράς New Year και των αναγραφόμενων τιμών του καταλόγου 2019 για το/α σκέλος/η της κράτησης που έχει/έχουν μεταβληθεί.
Δεν ισχύει για κρατήσεις με ανοιχτή ημερομηνία επιστροφής.
Ισχύει σε συνδυασμό με τις ετήσιες εκπτώσεις που αναφέρονται στον τιμοκατάλογο 2019 με εξαίρεση την παιδική έκπτωση και την έκπτωση Early Booking.
Δεν εφαρμόζεται στον επίναυλο καυσίμων, στο ναύλο για τη μεταφορά κατοικιδίων, στον επίναυλο της καμπίνας «PURE» και στα εκδρομικά πακέτα.
Περιορισμένη διαθεσιμότητα.


Τα δρομολόγια εξυπηρετούνται σε συνεργασία με την ANEK Lines
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Ανκόνα
Eφαρμόζεται επιβάρυνση καυσίμων €10.00 ανά διαδρομή, ανά επιβάτη (εκτός παιδιών έως 4 ετών) και ανά όχημα. H επιβάρυνση καυσίμου μπορεί να προσαρμοστεί, όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Μπάρι
Εφαρμόζεται επιβάρυνση καυσίμων €7.00 ανά διαδρομή, ανά επιβάτη (εκτός παιδιών έως 4 ετών) και ανά όχημα. Η επιβάρυνση καυσίμου μπορεί να προσαρμοστεί, όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Βενετία
Εφαρμόζεται επιβάρυνση καυσίμων €17.00 ανά διαδρομή, ανά επιβάτη (εκτός παιδιών έως 4 ετών) και ανά όχημα. Η επιβάρυνση καυσίμου μπορεί να προσαρμοστεί, όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.