1. Καταγραφή στοιχείων ζώων συντροφιάς Ενημερωθείτε 
  2. Επιπρόσθετα μέτρα κατά την μεταφορά οχημάτων χρήσης εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία. Ενημερωθείτε

Τροποποιήσεις Δρομολογίων. Ενημερωθείτε 

Shopping στο Μπάρι

Ιταλία

Ιταλία

Shopping στο Μπάρι
3 ημέρες ∙ 2 νύχτες
Mε μια ματιά

Σπίτι - δουλειά, δουλειά - σπίτι. Το πολύ - πολύ να κάνετε μια βόλτα το Σάββατο στα μαγαζιά, ή να πάτε μια κυριακάτικη εκδρομή, έτσι, για να πείτε ότι ξεφύγατε. Εάν σας λείπει μια πραγματική απόδραση, τι θα λέγατε για ένα τριήμερο ταξίδι στο Μπάρι; Και αφού θα βρείτε και τα καταστήματα ανοικτά, γιατί να μην συνδυάσετε τη χαρά του ταξιδιού με ένα αναζωογονητικό shopping therapy; Τα πακέτα για shopping στην Ιταλία δημιουργήθηκαν με αυτό ακριβώς το σκεπτικό. Αναχωρώντας, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα δείπνο εν πλω και, αν θέλετε, να συνεχίσετε με διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Μια καλή ιδέα για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας είναι να εκμεταλλευτείτε τις απίστευτα χαμηλές τιμές των ιταλικών outlets. Πρόσφατα, ένα τέτοιο outlet της «Fashion District» άνοιξε στη Μολφέτα, είκοσι μόλις χιλιόμετρα από το Μπάρι. Δεν θα σας εντυπωσιάσει μόνο με το μέγεθός του (αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Μπάρι), αλλά και με την πλούσια ποικιλία του σε fashionable ρούχα ιταλικής μόδας.

Αφού ολοκληρώσετε τα ψώνια σας ξεκινήστε μια περιήγηση στην πόλη. Μπορείτε να θαυμάσετε την Τσιτά Βέκια (παλιά πόλη), έναν μοναδικό λαβύρινθο από ατμοσφαιρικά καλντερίμια, στον οποίο βρίσκονται τα σπουδαιότερα μνημεία της πόλης. Δύο από αυτά είναι ο καθεδρικός Σαν Σαμπίνο του 12ου αιώνα και η Βασιλική Σαν Νικολά του 1807. Κι αν τυχόν κουραστείτε, κάντε μια στάση στις παραδοσιακές οστερίες και γευτείτε μοναδικές ιταλικές γεύσεις.

Προσφορά

Αναχωρήσεις: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εκτός Σαββάτου

01/05/2023 – 30/06/2023 & 15/09/2023 – 30/04/2024

  AB2 AD AB2 CH AB3 AD AB3 CH AB4 AD AB4 CH
Σύνολο: 161 €  146 € 161 € 146 € 161 € 146 €



ΑΒ2: 2κλινη εσωτερική καμπίνα
ΑΒ3: 3κλινη εσωτερική καμπίνα
ΑΒ4: 4κλινη εσωτερική καμπίνα
AD: Ενήλικες
CH: Παιδιά από 4 έως 16 ετών στην ίδια καμπίνα με τους γονείς. Τα παιδιά κάτω των 4 ετών πληρώνουν μόνο 11,00€, εφόσον συνοδεύονται τουλάχιστον από 2 ενήλικες και δεν καταλαμβάνουν κρεβάτι στην καμπίνα.

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΙ
Δηλώστε ενδιαφέρον για το ταξίδι
Εγγραφή στο Νewsletter
{{errorMsgs[0]}} {{successMsgs[0]}}
Εγγραφή