Revised Schedules. Learn more

1. Yolcu vapurlarında seyahat eden evcil hayvanların kaydı. Daha fazla bilgi edin​
  2. Alternatif yakıtlı araçların (AFV) yolcu gemileriyle taşınması sırasında ilave tedbirler. Daha fazla bilgi edin​

#TravellingResponsibly – CEO'Dan Mesaj!

Sevgili Müşteriler,

ATTICA GRUBU olarak, SARS-CoV-2 koronavirüsün yayılmasını sınırlama ve kamu sağlığının korunmasına yönelik ortak çabaya, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki yetkili Halk Sağlığı yetkililerinin uygun talimatlarını sadakatle takip ederek, yüksek sorumluluk bilinciyle, aktif olarak katılıyoruz.

Tutarlı bir şekilde ve sorumlulukla, hem yolcularımızın hem de personelimizin sağlığını korumak için tüm gemilerimize yolculuk öncesinde ve sırasında bir dizi acil durum önlemi uygulamaya devam ediyoruz.

Rezervasyon yaptığınız andan son varış noktanıza ulaşana kadar sizi korumak birinci önceliğimiz olup, bizimle tekrar seyahat etmeye hazır olduğunuzda sizin için hazır olabilmemiz için gerekli tüm önlemleri uyguluyoruz.

1. GEMİYLE SEYAHAT

• Gemilerimizin kamara ve ortak alanlarının temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini yoğunlaştırdık. Mürettebatımız, düzenli aralıklarla uygun ve sertifikalı dezenfektanlar kullanarak gemilerin tüm alanlarını dezenfekte etmek için eğitilmiştir. Ek olarak, tüm alanların soğuk püskürtme yöntemi (ULV) ile sık sık mikrobiyal dezenfeksiyonu, uzman bir temizlik ekibi tarafından gerçekleştirmektedir.
  • Gemilerimiz, kabinden kabine hava sirkülasyonu olmadan %100 doğal hava sağlayan özel hava filtreleme sistemleri ve nem oluşumunu önlemek için 25-26°C sabit sıcaklıkta 24 saat modern klima ünitelerine sahiptir. Ayrıca özel sertifikalı kimyasallarla sık temizlik yapılmakta ve her bir ünitenin filtrelerinin değiştirilmesi sağlanmaktadır.
  • Gemilerimizin tekstil ürünleri, öngörülen tüm hijyenik protokollere göre temizlenir ve dezenfekte edilir: yüksek temizleme sıcaklıklarında uygun deterjanlarla türüne göre yıkama ve 170-180°C'lik bir sıcaklığın geliştiği silindirlerde ütüleme yapılır.
  • Filomuzun gemileri uygun ekipmanlara (maskeler, eldivenler, özel kitler) sahipken, yolcuların ve mürettebatın sağlığını sağlamak için her bir şüpheli olayı ele almak ve sınırlandırmak için her gemide özel kabinler (veya alanlar) sağlanmıştır.
  • Filomuzun gemileri, insan sağlığını korumak amacıyla, COVID-19'dan kaynaklanan biyolojik tehlikelerin üstesinden gelmek için özel önlemler almak ve gerekli prosedürleri uygulamak için Bureau Veritas (laboratuvar test ve denetim ve sertifikasyon hizmetlerinde dünya lideri) tarafından özel "SAFEGUARD" işaret ile denetlenmiş ve sertifikalandırılmıştır.
  • Gemilerimizin mürettebatı, hijyen ve Covid-19'dan korunma konularında tam olarak eğitilmiş olup, aynı zamanda yetkili makamlarla işbirliği içinde denizde herhangi bir şüpheli vakayla ilgilenme konusunda bilgi edinmişlerdir.
  • Konvansiyonel gemilerimizin güvertelerinin açık alanları her türlü yolculuk için idealdir.

2. SEYAHATTEN ÖNCE

• Biletinizi internetten ayırtın. Koltuğunuzu çevrimiçi olarak basit, hızlı ve güvenli bir şekilde seçin ve biletinizi alın.
  • Teyit edilmiş bir COVID-19 enfeksiyonu olan kişiler ve teyit edilmiş bir vaka ile temas etmiş kişiler için Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen hükümler geçerlidir.
  • Kalkış limanına zamanında varmanızı tavsiye ederiz.

3. SEYAHAT BOYUNCA

• Tüm kapalı ortak yolcu alanlarında yüksek solunum koruyucu maske (FFP2 veya N95) veya alternatif olarak çift maske (ameliyat ve kumaş) takmalıyız. Yolcunun maske takmaması durumunda uçağa alınmasına izin verilmeyecektir. Aşağıda belirtilen kişiler maske kullanma zorunluluğundan muaftır: a) Solunum problemleri gibi kanıtlanmış tıbbi nedenlerle maske kullanımı endike olmayan kişiler ve b) Dört yaşından küçük çocuklar (4).
  • Ellerimizi düzenli olarak ve sabun ve suyla iyice yıkıyoruz veya antiseptik solüsyon kullanıyoruz ve ellerimizin yüzümüzle (gözler, burun, ağız) temasından kaçının. Tüm gemilerimiz, hem yolcuların hem de personelin kişisel hijyeni için özel işaretli yerlerde antiseptik solüsyon ile donatılmıştır.
  • Gemilerimizin resepsiyonlarında koruyucu pleksiglas bulunduruyoruz.
  • Gemi içinde gereksiz dolaşmalardan kaçınıyor ve küçük çocuklara özenle takip ediyoruz.
  • Geminin yemek alanlarına sıkı çalışma önlemleri uyguluyoruz. Tabak ve çatal bıçak takımları özel bulaşık makinelerinde 70°C'nin üzerindeki sıcaklıklarda yıkanarak tüm patojenlerin yok edilmesi sağlanır.
  • Gemilerimizde sağlıkla ilgili alanların işletilmesi, yiyeceklerin tüketiciye güvenli bir şekilde sunulmasını sağlamak için HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) prensiplerini uygulayan, ISO22000, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikalı bir yüklenici firmaya devredilmiştir.
  • Gemilerin ekranlarında görüntülenen ilgili duyurular ve bilgilendirici mesajlarla yolcuları COVID-19 önleme tedbirlerinin uygulanması ve bunlara uyulması için basılı ve görsel-işitsel materyallerle bilgilendiriyoruz.
  • Yolcuların yolculuk sırasında solunum semptomları geliştirmesi durumunda (yüksek ateş, öksürük veya nefes almada güçlük), bunu derhal gemi mürettebatına bildirmeleri gerekir.

Mart 2020'den itibaren, sürekli değişen döneme uyum sağlayarak ve ülkenin toplum bütünlüğünü sürdürmek için adalara hizmet etme ihtiyacının farkındalığıyla, seyahat yasakları arasında seyahat etmeye devam ettik ve böylelikle ada toplumlarına hizmetimizin ve desteğimizin tam ve daimi olduğunu kanıtladık.

Yunan adalarını anakara ile birbirine bağlamaya devam ederek daimi ikamet edenlerin transferini ve adaların ihtiyacı olan tüm gerekli malzemeleri sağlamak için gerekli araçları ve ayrıca adaların sağlık merkezlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli tıbbi malzeme ve sağlık personelinin taşınmasını sağladık.

Bugün ada ekonomisini ve Yunan turizmini desteklemek amacıyla daha fazla günlük güzergah gerçekleştirerek seyahat etmeye devam ediyoruz.

Yeni indirimli fiyatlar ile, sağlığınızın korunması ve en iyi hizmeti almanız, her zaman olduğu gibi, yine birinci önceliğimiz olarak her güzergahımızda sizleri ağırlamaya hazırız.

Lütfen mürettebatın talimatlarını aynen takip edin.

ATTICA GROUP'ta hepimiz, her birimiz şahsen, sorumluluk bilinciyle, sizlerin seyahat etmeye devam etmeniz için elimizden geleni yapmaya her zamankinden daha fazla kararlıyız.

Bizimle seyahat etmeyi seçtiğiniz için teşekkür ederiz!

Spyros Paschalis

Attica Group Yönetici Müdürü