Τροποποιήσεις Δρομολογίων. Ενημερωθείτε 

  1. Καταγραφή στοιχείων ζώων συντροφιάς Ενημερωθείτε 
  2. Επιπρόσθετα μέτρα κατά την μεταφορά οχημάτων χρήσης εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία. Ενημερωθείτε

ΝΕΑ ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙ ΕΩΣ 31/10/2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 65 (Οφειλές από ματαιώσεις θαλάσσιου ταξιδιού) της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ A’84/13.04.2020,  τροποποιείται από σήμερα 16 Απριλίου η πολιτική ακυρώσεων των εισιτηρίων που αφορούν ταξίδι στις γραμμές Αδριατικής έως και την 31η Οκτωβρίου 2020.

Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια των επιβατών που αιτούνται ακύρωση των κρατήσεών τους το ανωτέρω χρονικό διάστημα γιατί δεν μπορούν να ταξιδέψουν λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στις μετακινήσεις, ή δεν επιθυμούν να ταξιδέψουν λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει εξαιτίας της πανδημίας ή λόγω ματαίωσης των προγραμματισμένων δρομολογίων τους, θα μετατρέπονται σε εισιτήρια ανοιχτής ημερομηνίας (open ticket) με ισχύ για δεκαοκτώ (18) μήνες από την ημερομηνία ταξιδιού.

Αναλυτικά:

Για κρατήσεις με ή χωρίς την έκπτωση Early Booking και τουλάχιστον ένα σκέλος ταξιδιού έως την 31η Οκτωβρίου 2020

Τα εισιτήρια μπορούν να μετατραπούν σε ανοιχτής ημερομηνίας (open) με χρονική ισχύ 18 μήνες από την ημερομηνία αναχώρησης (κρατήσεις μονής διαδρομής) ή από την ημερομηνία επιστροφής (κρατήσεις μετ’ επιστροφής) και να χρησιμοποιηθούν, μέσα στο χρονικό διάστημα των 18 μηνών, για ταξίδι σε οποιονδήποτε προορισμό της Εταιρείας (Ανκόνα, Μπάρι, Βενετία, Χανιά, Ηράκλειο).

  • Εφόσον παρέλθουν οι 18 μήνες και δεν έχει γίνει χρήση των εισιτηρίων ανοιχτής ημερομηνίας, ο πελάτης δικαιούται την πλήρη επιστροφή του ναύλου των αρχικών εισιτηρίων.
  • Κατά τη δήλωση των νέων ημερομηνιών ταξιδιού στη νέα κράτηση θα εφαρμόζονται όλες οι προβλεπόμενες και ισχύουσες κατά τη στιγμή της κράτησης εκπτώσεις ή προσφορές του επιλεχθέντος δρομολογίου (Αδριατικής ή Κρήτης) και ο επιβάτης θα πρέπει να καταβάλλει την όποια διαφορά προκύψει μεταξύ της αξίας των αρχικών του εισιτηρίων και της νέας κράτησης.
  • Εάν τα αρχικά εισιτήρια περιλαμβάνουν την έκπτωση Early Booking, οι επιβάτες διατηρούν το δικαίωμα εφαρμογής της έκπτωσης στη νέα τους κράτηση (γραμμές Αδριατικής).
  • Η μετατροπή των εισιτηρίων σε open με ισχύ 18 μηνών είναι δυνατή κατόπιν σχετικού αιτήματος του επιβάτη έως και 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδιού του αρχικού εισιτηρίου.

Κρατήσεις για ταξίδια μετά την 1η Νοεμβρίου 2020

Για κρατήσεις με ταξίδια από την 1η Νοεμβρίου 2020 ισχύουν οι όροι της εμπορικής πολιτικής της Εταιρείας.

Για κρατήσεις με ταξίδια από την 1η Νοεμβρίου 2020 με την έκπτωση Early Booking, ισχύουν οι όροι της προσφοράς Early Booking.

Εγγραφή στο Νewsletter
{{errorMsgs[0]}} {{successMsgs[0]}}
Εγγραφή